Gunilla Bruce - Kuddfodral och kuddar med blommotiv

Vackert gult kuddfodral med blommor som piggar upp dina soffa exempelvis

Vackert gult kuddfodral med blommor som piggar upp dina soffa exempelvis

Vackra kuddöverdrag med blommor från Gunilla Bruce

Vackra kuddöverdrag med blommor från Gunilla Bruce

Kuddfodral i snygg vit miljö

Kuddfodral i snygg vit miljö

Gunilla Bruce designar textila produkter med akvarellmålade motiv. Hon är grafisk designer och är utbildad på Högskolan för Design och Konsthantverk. Kuddfodralen präglas i form och uttryck av Gunillas orginalakvarellers klara och starka färger.

Här hittar du hennes vackra, klassiska och neutrala kuddfodral med olika typer av blommotiv trycka på.

Startsidan Inredning Hon & han

Akvarellmotiv som trycks på naturmaterial med en miljövänlig process

Originalakvarellerna trycks med digital teknik på naturmaterial så som lin, siden eller bomull. I och med användningen av digitaltryck kan mindre och exklusiva serier produceras och trycktekniken är idealisk för återgivning av toner och nyanser hos akvareller. Tryckpastan som används hos leverantören för digitaltryck är miljövänlig.

Kuddfodral och kuddar som passar många olika inredningar

Vi tror att Gunilla Bruces motiv inte bara är vackra, men att de också är praktiska. Med det menar vi att stilen och konsten gör kuddfodralen lätt passar till många olika inredningsstilar. De är ett säkert, elegant och vackert val.

Bra för dig som letar efter ljusa lätta kuddfodral

För dig som letar efter ljusa och lätta kuddfodral som komplement till din inredning tror vi dessa kuddfodral till dina kuddar passar extra bra. Stilen känns exklusiv men ändå lätttillgänglig och lättar verkligen upp stämningen på din inredning.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt