Maia Ming - Kakburkar - Exklusiva porslinsburkar med lock

Vita kakburkar - Porslinsburkar med lock

Vita kakburkar - Porslinsburkar med lock

En kinesisk drake på kakburken - Asiatisk och orientalisk inredning

En kinesisk drake på kakburken - Asiatisk och orientalisk inredning

En grupp med stora och små kakburkar med lock

En grupp med stora och små kakburkar med lock

Maia är en formgivare som föddes på Hawaii av kinesisk-skandinaviska föräldrar men bor och arbetar numera i Barcelona.

Med växande efterfrågan på hennes keramiska arbete började Maia reproducera sin design. Moderna klassiker, med en taktil och nyckfull stil, Maia erbjuder ett urval av keramiska varor bord producerade av hantverkare i Spanien, Vietnam, och Portugal. Hennes vita kakburkar står för en elegant och internationell stil som är attraktiv och ger en smak av fjärran östern.

Gillar du dessa snygga klassiska porslinsburkar med lock tror vi du också kommer gilla dessa små fina vaser eller vackra temuggar.

Startsidan Inredning Hon & han

Snygga, stilrena vita kakburkar i klassisk stil med en asiatisk twist

Vi tycker dessa vita kakburkar (porslinsburkar med lock) passar väl i de flesta hem. De har en klassisk form med rena linjer och en ren fin vit färg av benporslin. Grädden på moset är de små dekorationerna på toppen av burken, drakar och elefanter. Dekorationerna är antingen silverfärgade eller vita. 

Porslinsburk med lock - Praktiska att använda

Även om porslin är ömtåligt har dessa kakburkar i porslin en gedigen kvalitetskänsla. De är gjorda för att användas, det är lätt att hålla locket. Man kan till exempel ha kakor i dem, men det går lika väl att fylla dem med socker eller godis, vadhelst du önskar förvara. Det är användabara och samtidigt vackra att ställa fram.

Kakburkar med en asiatisk inspiration

Influenser från Kina och fjärran östern blir alltmer vanlig i vår inredning. Vi tycker att Maia har fått in dessa drakar på kakburkarnas lock på ett snyggt och elegant sätt. Krydda ditt hem med en liten smak av Asien.

Perfekta bröllopspresenter

Det är alltid svårt att hitta bra bröllopspresenter, men vi tror att dessa kakburkar passar utmärkt som en fin present. Känslan är lyxig och exklusiv, såsom man gärna vill att en bröllopspresent skall vara. Kakburkarna är moderna med en asiatiskt twist, de är praktiskta så de säkert kommer stå framme utan att hamna i en låda och de passar bra i grupper som kan ses på bilderna. De är ovanliga och kommer göra de andra bröllopsgästerna gröna av avvund.

Nordic Design Hub är en butik online med ett brett utbud av presenter och julklappar. Vi har ett noga urvalt sortiment inom inredning, köksinredning och olika accessoarer som shoppingväskor och armband. Vi står för snabba leveranser och fraktfritt.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt