Naimakka - Paracord armband och överlevnadsarmband

Snyggt paracord armband i stark neon-orange färg

Snyggt paracord armband i stark neon-orange färg

Coolt blått paracordarmband

Coolt blått paracordarmband

Många snygga överlevnadsarmband och träningsarmband i olika färger

Många snygga överlevnadsarmband och träningsarmband i olika färger

Naimakka, med designern Patrik Shields, är ett mindre men snabbt växande svenskt outdoor-märke med sin bas på Söder i Stockholm. De fokuserar på att kombinera både funktion och design för riktigt bra friluftsprodukter.

Naimakkas sortiment inkluderar just nu paracord armband, eller även kallade överlevnadsarmband, i mängder av olika färger. Då framförallt kamouflagefärger, neonfärger eller klassiska starka färger.

Inom armband har vi också andra spännande designers som inkluderar Maris Sals skärgårdsarmband med ankare, Talulah Lees wraparmband och Memories of Sweden, armband i plexi.

Startsidan Inredning Hon & han

Användningsområden för paracord armband

Dessa paracord armband från Naimakka täcker en mängd olika behov. De används mest som ett snyggt armband och modeaccessoar i vardagen men kan med fördel också användas som ett schysst träningsarmband på gymmet eller för din partyoutfit. Det finns garanterat en färg för varje personlighet, även om svart är populärast. Eftersom färgerna också i många fall är starka kan de fungera som en färgklick på dig. Schaklet som funkar som lås är robust och säkerställer att armbandet inte enkelt trillar av.

Funktionen som överlevnadsarmband

Men huvudfunktionen och storyn för armbanden är framförallt deras överlevnadsegenskaper, eller varför inte kalla dem MacGyver-egenskaper. Den starka linan i paracord som kan vecklas ut till en 2.4 meter lång lina som tål belastningar på 250 kilo. Du kan därför med fördel använda den i olika kniviga situationer som du kan tänkas hamna i, till exempel som strypförband vid en olycka. Andra användningsområden kan vara ryggsäcksfästning, skosnöre, fiskelina eller bogserlina. 

Blir en snygg och uppskattad present

Snygga armband som kan bäras i kombinationer eller tillsammans med en vän för att bli 'friendship bracelets' eller 'love bracelets'. Det är prisvärda armband med många olika färger att välja emellan som blir lättillgänliga och uppskattade presenter.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt