Lisa Ling - Feminina kuddfodral med vacker konst

Tryck på textil med Lisa Lings vackra dova konst

Tryck på textil med Lisa Lings vackra dova konst

Kuddfodral med kvinnoansikte från Lisa Ling

Kuddfodral med kvinnoansikte från Lisa Ling

Kuddöverdraget Picapica från konstnären Lisa Ling

Kuddöverdraget Picapica från konstnären Lisa Ling

Lisa Ling är en svenskt illustratör och konstnär som främst arbetar med olja på duk. Hon är mest känd för sina modeinspirerade illustrationer och målningar där fåglar och blommor ofta är återkommande inslag vilka sedan trycks på kuddfodral, brickor och kuddöverdrag.

Här hittar du Lisa Lings olika kuddfodral med hennes bästa feminina konstmotiv som hon målat själv.

Startsidan Inredning Hon & han

Alla kuddfodral är baserade på riktiga oljemålningar av Lisa Ling

Alla Lisas produkter är baserade på motiv från hennes oljemålningar. Genom att sätta sin konst på inredningsdetaljer som kuddfodral gör hon den inte bara mer tillgänglig, men också användbar! Lisa tycker att all ska ha möjlighet att omge sig med konst eftersom det skänker glädje för ögon och själ.

Inred ditt hem och försköna din vardag med hennes vackra lugna konst

Lisa Lings färger är ofta dämpade, men med överaskande färgklickar som magenta och ljust gul. Kvinnorna i Lisas måleri är lugna och eftertänksamma och varje målning berättar sin egen historia. Lisa Ling hoppas att betraktaren också ger dem sin egen historia och mening. Inred din soffa eller fåtölj med Lisa Lings konst och njut av den dagligen, konst behöver inte sitta på väggarna.

Made in Sweden

Alla textilier, brickor, lampor, artprints etc. tillverkas i Sverige av personer med stor kärlek och passion till sitt hantverk. Alla produkter tillverkas i mindre skala i noga utvalda material så att köpare kan uppleva känslan av att omge sig med konst i vardagen.


Här på Nordic Design Hub hittar du ett omsorgsfullt sammansatt utbud inom inredning. Se våra vackra pärlsmycken med ankare. Vi har fönsterdekorationer små vaser. Vi har affischer med olika teman såsom roliga djur, retroaffischer, musikaffischer, affischer med cykelns historia och affischer för modeintresserade. För väggen har vi fler produkter, vi har till exempel vackra väggprydnader och praktiska samt roliga väggkrokar för barn särskilt. När det gäller textil har vi några riktigt fina kuddfodral 50x50 med bjärt design och massor av karaktär. För köksinredningen finns också ett bra utbud, du hittar lyxiga temuggar med vackra metallfärgade öron samt svartvita muggar med små roliga figurer. Utöver muggar har vi vackra kakburkar med lock och trevliga serveringsbrickor för glada dagar. Vill du sätta fest på tillvaron måste du kika på våra glasballonger som fästs i taket. Slutligen inom inredning har vi ett bra utbud av Bloomingvilles inredningsdetaljer .

Inom accessoarer för män och kvinnor har vi en hel del intressanta produkter som passar perfekt som presenter och julklappar. Du hittar de omåttligt populära armbanden med ankare med ett riktigt skärgårdstema, du hittar paracordarmbanden för överlevaren, armband med Sverige-karta samt vackra wraparmband med kristaller . Vi har också riktigt snygga klockor för armen i trä som passar utmärkt som presenter. Utöver detta har vi ett bra utbud av väskor, du hittar till exempel de snygga axelväskorna i filt med djur och coola shoppingväskor med avbildningar av designväskor. Om du vill ha en smart enkel present så kika på våra kreditkortshållare eller cykellysen. Slutligen vill vi slå ett slag för smyckesförvaringen med skogstema som är ett alternativ till smyckesträd.

Inredning
Hon & Han
Nytt