Vår story - Om ossNordic Design Hub föddes i ett inspirerat ögonblick när Lulu, en av våra grundare, upptäckte en unik träfigur, som hade en stark traditionell anknytning men med en ny tanke bakom, i en butik i Mora. Just nytänkande kombinerat med något traditionellt känns för oss väldigt attraktivt och det som vi ville bygga vidare på. Därför startades detta familjeföretag 2013 av makarna Oscar och Lulu som vi driver i Sollentuna i norra Stockholm.

För oss är det viktigaste att skapa långsiktiga och starka relationer med våra kunder.

Vi utvecklar ständigt vårt sortiment och jobbar på att hitta ny härlig design som vi med glädje kan visa och sälja till våra kunder. För oss är trend och en personlig karakteristik båda viktiga.

Därför har vi skapat vår webbplats Nordic Design Hub som gör det enklare och roligare för kunder som söker hög kvalitet, distinkt & unik design med en meningsfull berättelse bakom produkter från mindre men duktiga designers från Europa och övriga världen som vi säljer framförallt i Norden.

Vi letar ständigt efter de bästa nya designers och samlar dem alla på ett ställe, Nordic Design Hub, så att alla kan uppleva glädjen av att hitta och upptäcka de unika berättelser bakom dessa fascinerande designers och deras produkter. Ännu viktigare, varje gång du köper från vår hemsida, stödjer och hjälper du våra duktiga designers så att de kan växa till välkända märken i framtiden. Hos oss kan du köpa en framtida klassiker från morgondagens stjärnor.

Vi hoppas att du kommer att njuta av din resa på Nordic Design Hub och bli kund hos oss!

Inredning
Hon & Han
Nytt